LaTania

Ви тут: Головна / Блог / Додати адміністратора до акаунту Google Ads
Додати адміністратора до акаунту Google Ads фото

Додати адміністратора до акаунту Google Ads

Як надати доступ до вашого рекламного акаунту Google Ads, я розповім у цій статті, це дуже просто. Заходьте до вашого акаунту Google Ads, у верхньому меню вибираєте «Інструменти та налаштування», далі переходимо в «Доступ і безпеку». Зліва нагорі натискаємо на значок Плюс і вводимо електронну адресу людини, якій ми хочемо надати доступ.

Виберіть рівень доступу для користувача, якого ви запрошуєте, зазвичай це «Стандартний» або «Адміністратор», і натисніть кнопку «Надіслати запрошення».

Коли користувач прийме запрошення, ви отримаєте оповіщення в обліковому записі.

Як прийняти запрошення на доступ до акаунту Google Ads

Якщо вам нададуть доступ до облікового запису Google Ads, ви отримаєте сповіщення електронною поштою. Щоб прийняти запрошення, натисніть на посилання в листі та дотримуйтесь інструкцій.

Як закрити користувачу доступ до акаунту Google Ads

У верхньому меню вибираєте «Інструменти та налаштування», далі переходимо в «Доступ і безпеку». Тут ви побачите всіх користувачів, яким надано доступ. Знайдіть користувача, якого потрібно видалити, і натисніть «Скасувати доступ» у стовпці «Дії».

Тут також можна змінити рівень доступу користувачу, у стовпці «Рівень доступу» натисніть на поточне значення і виберіть нове.

Як надати доступ до вашого рекламного акаунту Google Ads можна переглянути у відео:

Прокрутить вверх